Amb aquesta víctima ja són 25 les persones mortes en accident de trànsit aquest any a la xarxa viària interurbana de Catalunya

Un motorista ha mort i la seva acompanyant ha resultat ferida crítica després de patir una topada amb un turisme a l’A-2 a l’altura de Sant Vicenç dels Horts poc abans de les tres de la tarda.

Els motius de l’accident encara s’estan investigant, segons ha indicat el Servei Català de Trànsit, i arran de la incidència s’han activat tres patrulles dels Mossos d’Esquadra i quatre ambulàncies i l’helicòpter medicalitzat del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

Aquest accident és el segon que provoca víctimes mortals en el dia d’avui, en què ja n’hi ha hagut un altre a l’AP-7 aquest matí, amb 40 vehicles implicats i en el qual han mort cinc persones.

A Catalunya, el Servei d’Informació i Atenció a les Víctimes de Trànsit (SIAVT) està a disposició de familiars i afectats per sinistres viaris els 365 dies de l’any a través del telèfon gratuït 900 100 268 i el web victimestransit.gencat.cat, per oferir suport psicològic, orientació i informació sobre els tràmits, els recursos existents i els drets que els reconeix la legislació.

Font: ACN

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here