El passat 15 de març la junta de govern de Castelldefels va aprovar per procediment d’urgència el desmantellament del carril bici segregat de l’avinguda de la Pineda, una de les principals artèries de la ciutat, que tornarà a ser de doble sentit per als cotxes

L’actuació, que tindrà un cost de 250.000 euros, era una de les propostes electorals del PP i ha tirat endavant tot i l’oposició de la resta de grups del consistori i de la plataforma ‘L’avinguda de la Pineda no es toca’.

Els veïns i veïnes critiquen que hagi tirat endavant per procediment d’urgència, “el més opac possible”, i han anunciat mobilitzacions aquest cap de setmana aprofitant el pas de la Volta a Catalunya pel municipi. També obriran un procés judicial per frenar la mesura.

La plataforma lamenta que l’aprovació s’ha fet amb opacitat, ja que no constava a l’ordre del dia de la junta de govern, i sense tenir en compte les gairebé 50 al·legacions presentades per entitats i particulars. “Es tracta, de lluny, de la proposta municipal que més al·legacions ha rebut en la història al municipi”, recorden en un comunicat.

Els opositors recalquen l’absència d’informes tècnics, de mobilitat o d’impacte ambiental que avalin la proposta defensada per l’Ajuntament, que subratllen “xoca de ple amb els objectius que marca la llei estatal de lluita contra el canvi climàtic”.

Font: ACN

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here