“Davant la irresponsabilitat dels grups polítics que han rebutjat el pressupost, cal responsabilitat de país. Els republicans sempre prioritzarem Catalunya i la seva gent” va afirmar l’actual diputat al Parlament de Catalunya quan ha estat votat com a nou cap de llista baixllobregatí per les eleccions catalanes

Aquest dilluns 25 de març el Congrés Comarcal d’ERC Baix Llobregat i l’Hospitalet va escollir els seus candidats a les eleccions catalanes del pròxim 12 de maig convocades pel president Pere Aragonès, davant la impossibilitat d’aprovar els pressupostos més expansius de la història de Catalunya.

Segons un comunicat de la mateixa organització, Jordi Albert liderarà la llista comarcal dels republicans “després d’haver treballat en temes claus com els drets laborals, el desplegament d’un sistema educatiu més inclusiu o la millora del sistema sanitari a la darrera legislatura del Parlament de Catalunya”.

El diputat va explicar que “el proper 12 de maig tenim l’oportunitat que la presidència de la Generalitat continuï en mans d’Esquerra Republicana i continuar el camí del progrés, la justícia i la llibertat”.

La consellera d’Educació, Anna Simó, també va ser present al Congrés Comarcal dels republicans i va denunciat que el rebuig als pressupostos impedeix “donar major tranquil·litat als centres educatius i millorar l’atenció a l’alumnat i a les famílies” tal com estava previst en els comptes. Simó va subratllar que el govern de Pere Aragonès ha demostrat “saber governar” i “desenvolupar propostes per a tots els territoris” i per això és necessària la seva continuïtat.

La cloenda del Congrés va anar a càrrec del president comarcal Eduard Suàrez, qui va manifestar que Esquerra Republicana treballa “al costat de la gent” i que prova d’això és el traspàs de Rodalies o la proposta de finançament singular feta pel Govern català. “Volem tots els recursos i totes les competències per ajudar la gent del nostre país a superar totes les dificultats”, va declarar.

El president d’Esquerra Republicana al Baix Llobregat i l’Hospitalet va refermar que “els republicans som els que millor defensem la societat catalana”.

A les llistes pel Parlament de Catalunya també estarà configurada pels baixllobregatins:

– Jordi Parent, alcalde d’Olesa de Montserrat

– Marcel·lina Bosch, regidora de Sant Vicenç dels Horts

– Rita Borque, regidora de Castelldefels

– Mireia Mendoza, regidora de Sant Boi de Llobregat

– Hèlia Seguí, regidora de Begues

– Albert Campillo, regidor d’Esparreguera

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here