El passat 5 d’abril, tal com ha anat informant elBaix.cat,  l’alcalde d’Olesa de Montserrat, Jordi Parent (ERC), va cessar de les seves funcions al regidor de Bloc Olesà – CUP Jordi Martínez Vallmitjana per una presumpta deixadesa de funcions.

El PSC que va guanyar les eleccions muncipals del 28 de maig però que es troba a l’oposició, ha fet públic un comunicat en el que afirma que “tant a la Junta de Portaveus (com a les comunicacions difoses per part del partit implicat) no s’hi inclou ni s’hi aporta” prou informació.

Des del PSC d’Olesa de Montserrat lamenten que les explicacions de l’equip de govern municipal d’ERC, Bloc-CUP i Junts i el posterior comunicat del Bloc-CUP aportin escassa informació al conjunt de la ciutadania i, per tant, creuen que el govern municipal ha estat poc transparent.

Davant d’aquesta situació, el PSC d’Olesa de Montserrat considera, en el seu comunicat, el següent:

“1.La pressumpció d’innocència ha de prevaldre en tot moment. En aquest sentit, entenem, respectem i valorem el dret de defensa que té el regidor Martínez.

2.No entenem que un fet d’aquestes característiques, tenint en compte el seu caràcter prolongat en el temps, no es comuniqués a la Comissió de Codi de Conducta celebrada el passat 26 de març (setmana i mitja abans).

3.Pel bé de la transparència, l’equip de govern ha de comunicar de forma immediata a tots els regidors i regidores tota la informació que conegui sobre l’abast dels fets pels quals s’ha cessat al regidor Martínez. Per aquest motiu, demanem a l’alcalde Jordi Parent que ens informi sobre el nombre i les característiques dels expedients caducats i sobre les conseqüències que això comportarà.

4.Considerem que l’equip de govern ha d’explicar a la ciutadania, en audiència pública, els fets succeïts i estar disposat a que la ciutadania pugui fer preguntes i rebre aclariments de forma pública”.

El comunicat del PSC posa més llenya al foc en un tema en el que, tal com denuncien els socialistes, està faltant transparència i informació.

Font: PSC Olesa de Montserrat

Fotografia: Ajuntament d’Olesa de Montserrat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here