El cinema Kinépolis Barcelona Splau posa en marxa KineForum, un nou cicle de projeccions de culte i xerrades amb diferents persones expertes

Tornar a gaudir de les pel·lícules més emblemàtiques dels últims temps des de l’espectacularitat i les últimes tecnologies dels cinemes Kinépolis Barcelona Splau. Aquesta és la proposta de Kineforum, un projecte que arrencarà oficialment aquest 11 d’abril i oferirà als espectadors l’oportunitat única de reviure alguns títols de culte, seguits de presentacions exclusives i col·loquis posteriors a la projecció a càrrec de reconeguts especialistes de l’àmbit cinematogràfic.

Totes les sessions es realitzaran en versió original amb subtítols en espanyol, i el públic podrà adquirir les seves entrades a preus populars.

La proposta, que es farà extensiva també a Kinépolis València, Alacant i Granada, començarà aquest dijous 11 d’abril amb una projecció en gran format de “Uno de los nuestros” (1990), una de les obres mestres imprescindibles de Martin Scorsese que gira entorn del crim organitzat als Estats Units. Dues setmanes més tard, el 25 d’abril, arribarà el torn d’un clàssic del cinema postapocalíptic: “Mad Max, salvajes de la autopista” (1979), primera dels cinc lliuraments de la mítica saga creada per George Miller.

Durant el maig, les propostes de KineForum estaran enfocades a la inigualable dècada dels 80. Primer, el 9 de maig, amb una projecció de “El resplandor” (1980), obra mestra del cinema de terror dirigida per Stanley Kubrick a partir de la novel·la homònima de Stephen King. A continuació, el 23 de maig, mitjançant un esdeveniment dedicat a una de les cintes familiars imprescindibles de l’època, “Gremlins” (1984), que el 2024, celebra quatre dècades de la seva estrena.

Finalment, les pel·lícules de juny portaran de tornada a dos dels superherois més icònics de la història. El 6 de juny, el recent guanyador de l’Oscar Christopher Nolan oferirà el capítol final de la seva trilogia sobre Batman en “El caballero oscuro: La leyenda renace” (2012), mentre que el 20 de juny l’inoblidable Christopher Reeve solcarà novament els cels amb “Superman” (1978), el gran clàssic del gènere que torna al cinema de manera extraordinària de la mà de Kinépolis.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here