El 19, 20 i 21 d’abril, a la Plaça Blanes del Prat de Llobregat, l’Ajuntament del Prat, amb la producció de l’Associació de Gastronomia i Turisme (AGT) tornen a organitzar el Fira Tapa Carxofa Prat, una festa gastronòmica i cultural per tancar un mes ple d’activitats al voltant del producte estrella del Parc Agrari del Baix Llobregat

Arriba la novena edició del FiraTapa Carxofa plena de gastronomia i cultura. L’activitat és una referència entre les diferents iniciatives que s’han organitzat durant els mesos de març i abril en el marc de les Festes de la Carxofa Prat: les XV Jornades Gastronòmiques del Pota Blava i la Carxofa Prat, l’Escarxofa & Jazz i la Carxofada Popular.

L’esdeveniment torna a reunir a un bon grapat de restauradors del Prat, 10 participants i més de 20 tapes amb Carxofa Prat i productes de temporada, que tornaran a donar valor a les verdures del Parc Agrari del Baix Llobregat.

Piruleta de Carxofa Prat, mini pa de pagès amb carn i Carxofa Prat, Papes amb xips de Carxofa Prat, Carxofa Prat al cava, Poke de Carxofa Prat o Botifarra amb samfaina amb xips de Carxofa Prat… aquests i molts més ingredients acompanyaran a la Carxofa Prat en la seva festa major gastronòmica.

Gastronomia #CarxofaPrat, cultura i molt més!

L’espai també serà un punt de trobada de la cultura local, amb l’organització d’una programació per a tota la família:

• MÚSICA en viu amb la nit del col·lectiu LGTBIAQ+ @OrgullPotaBlava

• 3r Concurs Internacional de pelar Carxofa Prat!

• Espai Kids & Us, una escola d’anglès amb diferents tallers durant tot el cap de setmana.

• Aula De Tast per diferenciar la Carxofa Prat vs Green Queen

• Estratègia Alimentària El Prat, impulsada per l’Ajuntament del Prat, coneix-la i construeix-la amb Espigoladors

• Cultura Cervesera al box bar de San Miguel

• Mercat D’artesanes El Prat Crea tot el cap de setmana

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here