• Els recursos serviran per finançar actuacions d’atenció a les famílies en situació d’emergència social

• El 2024 l’AMB ja ha concedit 600.000 € a l’Ajuntament de Badalona i 400.000 € a l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet per l’esfondrament i desallotjament de dos edificis

L’AMB va aprovar aquest dimarts 16 d’abril, durant la junta de govern i amb caràcter urgent, la concessió d’una subvenció directa de 175.000 € a l’Ajuntament d’Esplugues de Llobregat.

Aquesta aportació de recursos extraordinaris es deu al desallotjament per risc d’esfondrament de l’edifici El Barco, on viuen 38 famílies en règim de lloguer.

Actualment s’està treballant de manera urgent en la cerca de solucions integrals per a totes les famílies afectades. Les prioritats de l’AMB, l’Ajuntament d’Esplugues i la resta d’institucions són la seguretat de les persones i trobar solucions adaptades a cada cas amb la màxima rapidesa possible.

L’objectiu de la injecció econòmica és cobrir les despeses d’atenció a les 38 famílies que es troben en situació d’emergència social arran d’aquest desallotjament.

En la junta de govern del 3 de març, l’AMB va aprovar la concessió d’un milió d’euros en subvencions per a accions d’assistència als afectats dels edificis de Badalona i Santa Coloma de Gramenet, amb imports de 600.000 € i 400.000 €, respectivament.

Font: AMB

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here