Aquest Sant Jordi, el centre comercial Splau convida a totes les famílies a participar en una jornada especial plena d’activitats i entreteniment

El divendres 19 d’abril de 18h a 21h i dissabte 20 d’abril de 12h a 14h i de 15h a 21h, els visitants del Splau tindran l’oportunitat de gaudir d’una àmplia gamma d’activitats gratuïtes dissenyades especialment per als més petits de la casa, que es duran a terme a la planta 0, davant la font:

● Taller ‘Casc de cavallers’: On els nens i nenes podran retallar, enganxar i emportar-se a casa un casc d’un autèntic cavaller.

● Taller ‘Punt de llibre’: On podran crear el seu propi punt de llibre personalitzat.

A més a més, durant tota la jornada, les famílies podran gaudir d’un ambient musical animat per una caravana DJ en directe, la Lola Van, la primera DJ Truck equipada amb aparells tècnics i altaveus integrats per convertir la música en una experiència única.

I no hi ha Sant Jordi sense rosa! Per això, divendres i dissabte es repartiran roses naturals gratuïtes. Per formar part d’aquestes activitats, només és necessari ser membre de l’Splau Club.

El dia 23 d’abril, aquells que vulguin col·laborar solidàriament poden adquirir una rosa a l’Associació Barri Riera: els fons recaptats serviran per finançar activitats lúdiques destinades als més grans del barri.

Per als amants de la lectura, la FNAC i La Casa Del Llibre de l’Splau ofereixen descomptes especials. A l’FNAC, s’aplicarà un 10% de descompte per a les lectures, mentre que a La Casa Del Llibre, oferirà un 10% de descompte per a les pròximes compres de llibres. A més, com a regal, es proporcionarà un punt de llibre. Si la compra supera els 35 euros, a més d’aquest descompte, també es regalarà una bossa.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here