Fins al 28 d’abril arriba a Sant Andreu de la Barca la 7a edició de la Fira del Vi, organitzada per l’Ajuntament i l’Associació Ruvins. Una nova edició que aquest any comptarà amb la participació de més de 20 cellers diferents de diverses denominacions d’origen, i amb dues novetats importants: canvi d’ubicació i la celebració de la 1a edició de la Fira del Vermut

Els dies previs es realitzen 3 degustacions populars al Teatre Núria Espert dimecres 24 d’abril, dijous 25 d’abril i divendres 26 d’abril, amb tast de vins i escumosos. La Fira del Vi serà dissabte 27 d’abril amb el tradicional acte central. Un acte que aquesta edició es trasllada a l’esplanada del Mercat Setmanal, a l’Av. Constitució. Els cellers com els expositors de gastronomia oferiran la degustació dels seus productes en format de tast de vins i vins escumosos en copes i platets.

Miquel Àngel Abril, regidor de Comerç i Indústria ha donat els detalls de la setena edició de la Fira del Vi, on s’espera la presència d’aproximadament 4.000-5.000 visitants. “Degustació i gastronomia van agafats de la mà. És per això que aquest any comptem amb 6 restauradors i més oferta gastronòmica. Hi ha molta feina darrera i esperem que aquest èxit es vegi reflectit en una major afluència de públic. Però no només en quantitat de gent sinó també en qualitat. Tothom podrà gaudir d’un espai més gran, amb més menjar i amb més activitats”.

Juan Pérez, president de l’Associació Ruvins ha afegit que “per dissabte s’han preparat diferents tallers per a nens d’entre 4 i 10 anys i un photocall i fotomaton perquè tothom es pugui emportar un record”.

Dissabte 27 d’abril

18:30 hores: Inauguració de la 7a Fira del Vi

18:00 a 24:00 hores: Fira de cellers de vins, vins escumosos i gastronomia local

18:00 a 23:00 hores: Ambientació musical a càrrec de LOLA VAN-DJ Truck

18:00 a 22:00 hores: Tallers infantils

18:30 a 22:00 hores: Fotomaton

El 28 d’abril se celebrarà la primera Fira del Vermut, que comptarà amb 10 expositors i 2 restauradors. El president de l’Associació Ruvins, ha comentat que “tenim bones expectatives amb la Fira del Vermut, amb un públic diferent i un producte diferent. Hi participaran 7 productors de vermut i 3 productors de cervesa artesana”.

Diumenge 28 d’abril

11:30 hores: Inauguració de la 1a Fira del Vermut

11:00 a 15:00 hores: Fira de cellers de vermut, cerveses artesanes, vins i gastronomia local

11:00 a 15:00 hores: Ambientació musical a càrrec de DJ Katxas

Per consumir tant la beguda com la restauració, s’ha tornat a establir el sistema de fitxes. Les fitxes es podran adquirir en 4 punts de venda diferents. El preu de les fitxes serà de 2,50 € i 3 € respectivament. Ho acompanyarà la característica copa serigrafiada.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here