Des del 10 de maig i fins al 31 de maig, Cornellà acull una nova edició del Festival de Arte Flamenco de Catalunya. Entre els artistes destacats d’aquesta edició ja hi va actuar Farruquito, i aquest dissabte és el torn de Duquende

El Festival de Arte Flamenco de Catalunya ja s’està celebrant a Cornellà durant aquest mes de maig. I aquest any es commemora el seu quarantè aniversari. Són quatre dècades amb aquesta cita imprescindible en el panorama cultural i que desgrana propostes de noms consagrats i d’artistes novells, a més de reflectir el paper de les entitats i de posar en el mapa del flamenc la ciutat de Cornellà.

En aquesta 40a edició del Festival, organitzada novament per la Coordinadora d’Entitats Flamenques i Andaluses de Cornellà amb la col·laboració de l’Ajuntament de Cornellà, tornen a haver-hi espectacles de grans artistes, així com actuacions d’entitats i de companyies de dansa, presentació de discos, el cicle Novísimos i la presentació d’un documental.

Tot un mes de flamenc que ja va acollir l’actuació del reconegudíssim Farruquito, qui va actuar a L’Auditori de Cornellà el dissabte 11 de maig. Aquest dissabte 18 de maig, a les 20h a l’Auditori de Sant Ildefons, es podrà gaudir de l’actuació de Duquende; un cèlebre cantaor flamenc que va debutar als escenaris amb tan sols 8 anys, amb Camarón de la Isla i que posteriorment va acompanyar de gira al gran Paco de Lucía.

Programació del Festival

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here