Greus incidents en un partit de futbol disputat al Camp Municipal Falguera de Sant Feliu de Llobregat, aquest dissabte 1 de juny (a la fotografia) .

Els fets van tenir lloc en la part final del partit d’ascens a la Tercera Catalana entre el Penya Recreativa Sant Feliu i la Unió Esportiva Sant Joan Atlètic de Montcada, quan  l’equip local va marcar l’ 1 a 0 en el minut 87.

En el temps afegit la tensió va esclatar a la grada. De sobte, va començar una batalla campal entre persones que eren presents al camp. La baralla sembla que va acabar amb dos ferits greus, un amb un cop al nas i l’altre amb un trau al cap. Els Mossos d’esquadra van haver d’actuar i van identificar diverses persones, tot i que no van detenir ningú. El partit es va haver de suspendre. La situació va ser, segons testimonis presencials, de caos total.

S’ha obert una investigació per aclarir els fets. No se sap què passarà amb el partit, ja que podria acabar amb el resultat d’1 a 0 o haver-se de disputar els darreres minuts a porta tancada.

Durat el dia d’ahir van córrer per les xarxes imatges dels enfrontaments, amb la informació, que no ha estat confirmada, que podria haver-se produït un tiroteig.

L’Ajuntament de Sant Feliu es va veure obligat a fer públic un comunicat  de condemna dels fets, aclarint que “els ferits van requerir atenció medica per lesions sense gravetat”.

Fonts: CCMA i Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

Fotografia: Xarxes

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here