La coalició Ara Repúbliques aspira a ser “l’alternativa d’esquerres” a l’Estat en les eleccions europees del 9 de juny i demana el vot als “republicans i antifeixistes”. “Ningú més aconsegueix que el règim es mogui”, va dir el president d’ERC i exalcalde de Sant Vicenç dels Horts, Oriol Junqueras, en l’acte conjunt de la candidatura d’Ara Repúbliques a Madrid, on va destacar el paper d’ERC en l’assoliment de l’amnistia i la reforma del Codi Penal. També va reivindicar que són defensors de “l’autodeterminació”, “del món rural i dels treballadors”.

La candidata d’ERC i cap de llista el 9J, Diana Riba, va assegurar que representen la “principal alternativa a les polítiques conservadores que predominen a Europa” i que permetran “forçar el dret a l’autodeterminació”.

Entre els candidats i candidates d’ERC, hi ha una jove del Baix Llobregat, concretament de Vallirana. La Gemma López.

Graduada en Farmàcia per la Universitat de Barcelona, treballa com a farmacèutica en una oficina de farmàcia. Abans d’això, havia treballat com a professora a una acadèmia d’estudis a Vallirana i com a recepcionista al CEM Vallirana, mentre cursava els seus estudis.

És militant del Jovent Republicà des de 2019 i d’ERC Vallirana des de 2022. Va ser la 7a a les llistes d’ERC Vallirana per a la legislatura 2019-2023 i actualment és cap de llista del Jovent Republicà i 3a a les llistes d’ERC Vallirana per a la legislatura 2023-2027. Des de 2022, exerceix com a regidora a l’oposició a l’Ajuntament de Vallirana.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here