La iniciativa de l’Ajuntament de Castelldefels facilitarà que la ciutadania pugui seguir el partit de semifinals de l’Eurocopa aqueat dimarts 9 de juliol (21 hores) en una pantalla de grans dimensions instal·lada a la plaça de l’Església. El matx, que enfronta les seleccions d’Espanya i França, s’acompanyarà de música, Dj i animació a partir de les 20h. També a Gavà al Parc Torre del Lluc a les 21h s’hi podrà veure el partit en pantalla gegant

Castelldefels comptarà dimarts 9 de juliol amb una pantalla gegant a la plaça de l’Església on la ciutadania podrà seguir en directe el partit de semifinals del Campionat d’Europa de futbol masculí que enfrontarà les seleccions d’Espanya i França.

El matx, que es disputa a l’Allianz Arena a Múnic, comença a les 21 hores i decidirà un dels equips que s’enfrontarà a la gran final que tindrà lloc el proper diumenge 14 de juliol.

El dispositiu organitzat per l’Ajuntament de Castelldefels comptarà amb una pantalla gegant, animació, i d’altres elements que permetran a la ciutadania gaudir d’aquesta cita esportiva en un ambient festiu.

L’horari de les activitats serà el següent:

• 20 a 21 hores – DJ, animació, etc.

• 21 hores (fins que acabi el matx) – Retransmissió del partit de semifinals de l’Eurocopa 2024 de futbol masculí en pantalla gegant

Les Festes del Mar arriben aquest cap de setmana en el seu 25 aniversari

A més amb un ampli programa d’activitats vora el mar, les Festes del Mar 2024 arriben a Castelldefels del 12 al 14 de juliol amb motiu de la diada de la Mare de Déu del Carme, patrona de pescadors i mariners.

El desembarcament pirata, la sardinada popular o la cantada d’havaneres ompliran una agenda festiva amb regust mariner que tot just celebra aquest any el seu 25 aniversari.

A Gavà…

Font: Ajuntament de Castelldefels i @AjuntamentGava