La Festa Major de Sant Vicenç dels Horts és especialment la festa de la cultura popular, gràcies al treball i col.laboració incansable de les entitats locals.

Elles són les dipositàries d’un llegat cultural i cívic que fan créixer. Bona prova d’aquest llegat es troba a l’Ateneu, que enguany celebra el seu centenari, i a la Colla Gegantera i Grallera, que commemora el 60è aniversari del Vicenç i la Coloma.

Sant Vicenç dels Horts és un municipi ric en entitats populars que fomenten sentiments de pertinença i solidaritat entre vicentins i vicentines durant tot l’any. Creen vincles i fan créixer la localitat com a comunitat.

Aquest patrimoni cultural forma part de l’educació cívica i de l’orgull vicentins que genera la Festa Major, especialment enguany, en el que serà el Consell d’Infants qui faci el pregó per donar inici a aquests 4 dies de festa.

Com a plats forts de la festa, cal destacar el gran concert de festa major amb el grup de música indie pop Mishima, a les 22:30h a la Plaça de la Vila; la gran quantitat d’activitats infantils diàries, i per finalitzar aquests dies de festa major, dilluns 22 de juliol a les 20:30h, les tradicionals havaneres amb Rems i Som de l’Havana.

Per fomentar una festa amb respecte pels drets de tothom, hi haurà un Punt Lila i un equip itinerant, per prevenir o intervenir davant d’agressions masclistes o lgtbifòbiques.

Consulta aquí el programa amb totes les activitats.

Font: Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here