L’any 2023 comença amb novetats a PIMEC Baix Llobregat: el passat 23 de desembre, el Comitè Executiu de la patronal de la petita i mitjana empresa va aprovar el nomenament d’Àlex Brandia (a la fotografia) com a nou president de PIMEC Joves Baix Llobregat-L’Hospitalet.

Brandia és actualment director adjunt de l’empresa SOAL, especialitzada en solucions d’alumini i en la comercialització de productes laminats per a un ampli ventall de sectors com la construcció , la industria, l’automoció i per a tota mena de maquinària. Al llarg de la seva trajectòria professional també ha format part de la multinacional Volkswagen Group España Distribución com a remarketing project manager. També ha treballat a l’empresa Chiesi i al grup GFT. És llicenciat per la Universitat Pompeu Fabra en un grau bilingüe d’Administració i Direcció d’Empreses i també va cursar el Màster en Direcció d’empreses a la UAB.

El nou president dels joves de PIMEC de la comarca ha posat de manifest la seva voluntat de treballar per afavorir la resiliència del teixit empresarial del Baix Llobregat i l’Hospitalet  en l’actual context de vulnerabilitat econòmica. Ho farà al costar del president de PIMEC Baix Llobregat- L’Hospitalet, l’empresari Joan Soler.

Font: PIMEC Baix Llobregat-L’Hospitalet

Fotografia: CCMA

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here