La UPC de Castelledefels va acollir ahir l’acte de cloenda del Projecte Mart XXI

La UPC de Castelledefels va acollir ahir l’acte de cloenda del Projecte Mart XXI

72 estudiants de Castelldefels i Viladecans han participat en aquest projecte d’investigació, sobre si és possible una colònia humana a Mart

Ahir a les 18 h, la sala d’actes de l’ Escola d’Enginyeria de Telecomunicació i Aeroespacial de Castelldefels (EETAC-antiga EPSC) va acollir l’acte de cloenda del Projecte Mart XXI. En el decurs de l’acte, els participants dels instituts de Castelldefels i Viladecans vàren exposar els resultats de l’experiència d’investigar si una colònia humana a Mart seria possible.

Els objectius generals del projecte són posar la Universitat a l’abast dels estudiants participants i propiciar-ne l’interès per l’estudi i la investigació, tenient en compte l’heterogeneïtat de les persones participants, fet que requereix un format que faci possible un seguiment personalitzat de cadascun dels i les alumnes.

Objectius del projecte: Universitat a l’abast i èxit escolar per a tothom

L’alumnat ha participat en un dels 8 grups de treball creats per desenvolupar amb èxit  la missió. Cada grup estava coordinat per personal de la UPC, especialista en aquell àmbit de coneixement: Llançament, navegació i aterratge al planeta Mart; Telecomunicacions i sistemes de monitoratge de la colònia; Sistemes de producció i consum d’energia; Monitoratge i control. Aplicacions de la domòtica; Producció dels aliments i matèries primeres d’origen animal i vegetal per a la subsistència de la colònia; Condicions climàtiques, suport vital i reciclatge de residus; Sistemes d’obtenció, distribució i consum d’aigua; Robòtica. Els Rovers Marcians; i Fotoboltànica.

Els participants ja havien compartit els resultats amb els seus companys, però el ahir els van exposar a la resta de la comunitat educativa.

Deixa un comentari

© 2012 - elBaix.cat  |  Un projecte de Social Mirror i desenvolupat per Cabans

Tornar adalt