La banca ètica, una alternativa real per als teus diners

La banca ètica, una alternativa real per als teus diners

El sistema financer és l’origen de la crisi que estem vivint, però tot i les múltiples reformes el crèdit continua sense fluir cap a l’economia real i productiva.

Les retallades en serveis bàsics de l’Estat del Benestar són compatibles, al nostre país, amb el rescat d’entitats financeres que tenen responsables que no les han sabut gestionar adequadament. Pot semblar que no hi ha alternativa, però una mirada cap a les iniciatives de banca ètica, que va crèixer un 54% l’any passat, i als projectes que financen, molts d’ells al Baix Llobregat, ens demostra que no és així.

La banca ètica parteix de la idea de generar un punt de trobada entre estalviadors que volen una gestió responsable i conscient dels seus diners i les iniciatives socio-econòmiques que promouen un desenvolupament humà i social sostenible.

El contingut que hi ha a continuació només es visible amb la subscripció anual. Si estàs subscrit, introdueix les teves dades d’accès aquí. Si no ho estàs, pots subscriure’t a elBaix.cat en el següent enllaç: Ets del Baix?

Deixa un comentari

© 2012 - elBaix.cat  |  Un projecte de Social Mirror i desenvolupat per Cabans

Tornar adalt