Homs garanteix que el Govern estudiarà qualsevol proposta similar a Eurovegas

Homs garanteix que el Govern estudiarà qualsevol proposta similar a Eurovegas

La companyia Cirsa estudia construir a Catalunya un macrocomplex de joc similar a Eurovegas i el Govern garanteix igualtat d’oportunitats a qualsevol empresa que vulgui impulsar un projecte com el del magnat nord americà

El portaveu del Govern, Francesc Homs, ha garantit igualtat d’oportunitats si hi ha altres empreses que vulguin impulsar un projecte com el d’Eurovegas.

S’ha referit així a Cirsa, que es planteja invertir en el seu propi complex d’oci, segons TV3, si rep el mateix tractament que el magnat americà Sheldon Adelson. Homs s’ha compromès a estudiar totes les propostes. “Si el projecte del senyor Adelson desperta altres iniciatives i això encaixa, les estudiarem totes”, ha dit el portaveu, obert a analitzar qualsevol projecte de “qualsevol envergadura i de qualsevol sector”. Això sí, ha insistit que hi ha d’haver un tractament igual per a tots, independentment de l’origen, i que s’ha de complir la llei.

Homs ha assegurat que la Generalitat estudiarà totes les iniciatives que es presentin.

Cirsa, la companyia més important del joc a Espanya, estudia invertir en un projecte equiparable a la proposta de Sheldon Adleson a Catalunya, sempre que la iniciativa tingui viabilitat econòmica i les mateixes condicions avantatjoses que la Generalitat ha ofert a l’empresari americà per construir Eurovegas.

En declaracions a TVE3, Joaquim Agut, director general de la companyia,  va subratllar que la construcció d’una ciutat de l’oci tipus Eurovegas no ha de ser «exclusiva de ningú» i va sol·licitar «equitat de tracte» a les administracions.

 

Deixa un comentari

© 2012 - elBaix.cat  |  Un projecte de Social Mirror i desenvolupat per Cabans

Tornar adalt