Darrers dies per participar en el IX Concurs Fotogràfic del Baix Llobregat

Darrers dies per participar en el IX Concurs Fotogràfic del Baix Llobregat

El dimecres 15 finalitza el termini per participar en el concurs fotogràfic organitzat pel Consorci de Turisme del Baix Llobregat

La temàtica de l’edició d’enguany del concurs són les escapades i l’oci a la primavera. Així, els amants de la fotografia poden participar amb instantànies preses  al territori del Baix Llobregat amb càmera digital, ja sigui en color o en blanc i negre, i de tècnica lliure. Cada participant pot presentar al concurs un màxim de tres fotografies, que han de ser originals, inèdites i no premiades en altres concursos.

Les fotografies participants en el concurs s’han d’adjuntar al formulari que es troba a www.turismebaixllobregat.com/concurs i complimentar les dades que se sol·liciten: títol, lloc on fou feta la foto, i dades de l’autor (nom i cognoms, adreça, telèfon i correu electrònic).

El 1r Premi del Concurs és una càmera Casio Exilim EX-S12 (gentilesa de El Corte Inglés de Cornellà), dues entrades per a gaudir d’una activitat al Canal Olímpic de Catalunya i un sopar per a dues persones al restaurant Los Soprano de Gavà. El 2n Premi del Concurs són dues entrades per a visitar les Coves del Salnitre i el Molí de l’Oli de Collbató, i un dinar per a dues persones al restaurant El Cup de Collbató. I, finalment, el 3r premi és una visita combinada al Museu de Sant Boi i un menú degustació de Pota Blava i Carxofa Prat al Restaurant Sinfonía del Sallés Hotel Ciutat del Prat.

El termini per participar en el concurs finalitza el dimecres 15 de juny a les 14.30 hores i el veredicte del jurat,  format per representants del Consorci de Turisme i per professionals del món de la fotografia, es notificarà públicament el dia 29 de juny en el web www.turismebaixllobregat.com.

El IX Concurs Fotogràfic – Primavera Fotogràfica del Baix Llobregat vol potenciar la descoberta de tot allò que pot oferir la comarca, des del punt de vista de les escapades, l’oci i el temps lliure, fomentant que els participants facin volar la seva imaginació mostrant diferents maneres de gaudir del nostre entorn d’una manera senzilla i propera.

Deixa un comentari

© 2018 - elBaix.cat 

Tornar adalt