El dimecres 15 finalitza el termini per participar en el concurs fotogràfic organitzat pel Consorci de Turisme del Baix Llobregat

[dropcap color=”#336600″ font=”arial” fontsize=”40″]L[/dropcap]a temàtica de l’edició d’enguany del concurs són les escapades i l’oci a la primavera. Així, els amants de la fotografia poden participar amb instantànies preses  al territori del Baix Llobregat amb càmera digital, ja sigui en color o en blanc i negre, i de tècnica lliure. Cada participant pot presentar al concurs un màxim de tres fotografies, que han de ser originals, inèdites i no premiades en altres concursos.

Les fotografies participants en el concurs s’han d’adjuntar al formulari que es troba a www.turismebaixllobregat.com/concurs i complimentar les dades que se sol·liciten: títol, lloc on fou feta la foto, i dades de l’autor (nom i cognoms, adreça, telèfon i correu electrònic).

El 1r Premi del Concurs és una càmera Casio Exilim EX-S12 (gentilesa de El Corte Inglés de Cornellà), dues entrades per a gaudir d’una activitat al Canal Olímpic de Catalunya i un sopar per a dues persones al restaurant Los Soprano de Gavà. El 2n Premi del Concurs són dues entrades per a visitar les Coves del Salnitre i el Molí de l’Oli de Collbató, i un dinar per a dues persones al restaurant El Cup de Collbató. I, finalment, el 3r premi és una visita combinada al Museu de Sant Boi i un menú degustació de Pota Blava i Carxofa Prat al Restaurant Sinfonía del Sallés Hotel Ciutat del Prat.

El termini per participar en el concurs finalitza el dimecres 15 de juny a les 14.30 hores i el veredicte del jurat,  format per representants del Consorci de Turisme i per professionals del món de la fotografia, es notificarà públicament el dia 29 de juny en el web www.turismebaixllobregat.com.

El IX Concurs Fotogràfic – Primavera Fotogràfica del Baix Llobregat vol potenciar la descoberta de tot allò que pot oferir la comarca, des del punt de vista de les escapades, l’oci i el temps lliure, fomentant que els participants facin volar la seva imaginació mostrant diferents maneres de gaudir del nostre entorn d’una manera senzilla i propera.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here