Els Castellers de Cornellà aconsegueixen la millor actuació de la temporada en el marc de les festes del Corpus

Els Castellers de Cornellà aconsegueixen la millor actuació de la temporada en el marc de les festes del Corpus

Amb el primer 3 de 7 amb l’agulla i el segon 4 de 7 amb l’agulla de la temporada els de la camisa lila continuen recuperant el nivell de castells que havien perdut l’any passat

Ahir diumenge 10 de juny la ciutat de Cornellà va viure l’actuació castellera de les festes del Corpus d’enguany amb la participació dels Castellers de Cornellà, els Castellers de Sants i els Minyons de Terrassa.

Els Castellers de Cornellà van fer una espectacular entrada amb el pilar de Quatre Caminat d’entrada a plaça i van obrir l’actuació aconseguint el primer 3 de 7 amb l’agulla de la temporada. Tot i que en el primer intent no fou possible, els de la camisa lila ho van tornar a intentar i aconseguiren pujar-lo millor de mides, tot i que segons avançava es va anar desquadrant obligant a defensar-lo fins deixar sol el pilar, que es descarregà sense cap dificultat. Els Castellers de Cornellà no descarregaven el 3 de 7 amb l’agulla des del novembre de 2010.

4 de 7 dels Castellers de Cornellà

En la segona ronda va arribar el torn de l’emocionant 4 de 7 amb l’agulla, un castell que van estrenar fa tan sols una setmana. Tot i això, el castell es va descarregar amb relativa facilitat tot i que un pèl desquadrat, aconseguint, doncs, el segon 4 de 7 amb l’agulla descarregat de la temporada. En tercera ronda van descarregar el 4 de 7, el cinquè de l’any, i van cloure l’actuació amb un emotiu Vano de Cinc.

L’actuació dels Castellers de Cornellà ahir, la millor  de la temporada, mostra com poc a poc estan recuperant el nivell de castells que van perdre l’any passat. Ara ja es preparen per a la propera actuació, que serà el diumenge 24 de juny a la Plaça de l’Ermita de Sant Joan Despí, en el marc de la Festa Major local, on s’han fixat com a objectiu  descarregar el Cinc de Set.

D’altra banda, els Minyons de Terrassa van obrir plaça amb una Torre de Vuit amb folre, seguit d’un espectacular 3 de 9 amb folre i van cloure l’actuació amb el 5 de 8. Els Castellers de Sants, que s’estrenaven a les festes del Corpus, van descarregar en primera ronda un 3 de 8, en segona ronda la Torre de Set i van acabar amb el Quatre de Vuit.

Deixa un comentari

© 2012 - elBaix.cat  |  Un projecte de Social Mirror i desenvolupat per Cabans

Tornar adalt