Amb el primer 3 de 7 amb l’agulla i el segon 4 de 7 amb l’agulla de la temporada els de la camisa lila continuen recuperant el nivell de castells que havien perdut l’any passat

[dropcap color=”#336600″ font=”arial” fontsize=”40″]A[/dropcap]hir diumenge 10 de juny la ciutat de Cornellà va viure l’actuació castellera de les festes del Corpus d’enguany amb la participació dels Castellers de Cornellà, els Castellers de Sants i els Minyons de Terrassa.

Els Castellers de Cornellà van fer una espectacular entrada amb el pilar de Quatre Caminat d’entrada a plaça i van obrir l’actuació aconseguint el primer 3 de 7 amb l’agulla de la temporada. Tot i que en el primer intent no fou possible, els de la camisa lila ho van tornar a intentar i aconseguiren pujar-lo millor de mides, tot i que segons avançava es va anar desquadrant obligant a defensar-lo fins deixar sol el pilar, que es descarregà sense cap dificultat. Els Castellers de Cornellà no descarregaven el 3 de 7 amb l’agulla des del novembre de 2010.

4 de 7 dels Castellers de Cornellà

En la segona ronda va arribar el torn de l’emocionant 4 de 7 amb l’agulla, un castell que van estrenar fa tan sols una setmana. Tot i això, el castell es va descarregar amb relativa facilitat tot i que un pèl desquadrat, aconseguint, doncs, el segon 4 de 7 amb l’agulla descarregat de la temporada. En tercera ronda van descarregar el 4 de 7, el cinquè de l’any, i van cloure l’actuació amb un emotiu Vano de Cinc.

L’actuació dels Castellers de Cornellà ahir, la millor  de la temporada, mostra com poc a poc estan recuperant el nivell de castells que van perdre l’any passat. Ara ja es preparen per a la propera actuació, que serà el diumenge 24 de juny a la Plaça de l’Ermita de Sant Joan Despí, en el marc de la Festa Major local, on s’han fixat com a objectiu  descarregar el Cinc de Set.

D’altra banda, els Minyons de Terrassa van obrir plaça amb una Torre de Vuit amb folre, seguit d’un espectacular 3 de 9 amb folre i van cloure l’actuació amb el 5 de 8. Els Castellers de Sants, que s’estrenaven a les festes del Corpus, van descarregar en primera ronda un 3 de 8, en segona ronda la Torre de Set i van acabar amb el Quatre de Vuit.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here