Begues celebra aquest cap de setmana la IV Festa de la Música

Avui i demà la Festa de la Música de Begues convida a música, professionals i aficionats a compartir la seva passió

En el marc de la Dia Internacional de la Música, l’entitat Amics Francocatalans de Begues (AFCB) i la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament del municipi han organitzat per aquest cap de setmana la IV edició de la Festa de la Música.La Festa vol ser una oportunitat per a tots aquells que volen fer de la música el seu camí i per a tots aquells que la volen descobrir i experimentar. Els concerts són gratuïts i la participació dels intèrprets és espontània i voluntària.

La Festa de la Música s’inaugura avui a les 12.30h amb l’actuació de jazz de Bigband.cat al passeig de l’Església i les actuacions, que se succeiran durant el cap de setmana, es portaran a terme al mateix Passeig, a l’Aula de cultura de la Caixa Penedès i a l’Escorxador.

Aquesta iniciativa convida a músics, professionals i aficionats a compartir i fer conèixer la seva passió per la música i aquells que hi participin podran gaudir de música rock amb The suit’s (Begues), “Discovers” i “Insurence (Gavà), de grups de música moderna i pianistes de l’escola L’estudi d’arts, el grup d’habaneres i cançons de taverna Garbes i Rostolls, la coral infantil Montau i pianistes de música clàssica.

El programa complet de la IV Festa de la Música es pot consultar aquí, al web de l’Ajuntament de Begues.

Deixa un comentari

© 2012 - elBaix.cat  |  Un projecte de Social Mirror i desenvolupat per Cabans

Tornar adalt