Avui i demà la Festa de la Música de Begues convida a música, professionals i aficionats a compartir la seva passió

[dropcap color=”#336600″ font=”arial” fontsize=”40″]E[/dropcap]n el marc de la Dia Internacional de la Música, l’entitat Amics Francocatalans de Begues (AFCB) i la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament del municipi han organitzat per aquest cap de setmana la IV edició de la Festa de la Música.La Festa vol ser una oportunitat per a tots aquells que volen fer de la música el seu camí i per a tots aquells que la volen descobrir i experimentar. Els concerts són gratuïts i la participació dels intèrprets és espontània i voluntària.

La Festa de la Música s’inaugura avui a les 12.30h amb l’actuació de jazz de Bigband.cat al passeig de l’Església i les actuacions, que se succeiran durant el cap de setmana, es portaran a terme al mateix Passeig, a l’Aula de cultura de la Caixa Penedès i a l’Escorxador.

Aquesta iniciativa convida a músics, professionals i aficionats a compartir i fer conèixer la seva passió per la música i aquells que hi participin podran gaudir de música rock amb The suit’s (Begues), “Discovers” i “Insurence (Gavà), de grups de música moderna i pianistes de l’escola L’estudi d’arts, el grup d’habaneres i cançons de taverna Garbes i Rostolls, la coral infantil Montau i pianistes de música clàssica.

El programa complet de la IV Festa de la Música es pot consultar aquí, al web de l’Ajuntament de Begues.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here