L’euro per recepta ja és una realitat

L’euro per recepta ja és una realitat

Una de les principals mesures del Departament de Salut per aquest 2012, l’establiment d’una taxa d’un euro per cada recepta dispensada va entrar en vigor aquest dissabte

Tot i algunes discrepàncies els farmacèutics asseguren que estan preparats per a la implantació però recorden que no són recaptadors d’impostos. Cada ciutadà haurà d’abonar un euro per cada medicament que compri amb recepta emesa pel Servei Català de la Salut (CatSalut) fins a un màxim de 61 euros anuals, 36 per aquest 2012. El Departament de Salut preveu recaptar uns 50 MEUR aquest 2012. Hi haurà però unes 127.000 persones que queden exemptes del pagament de la taxa per raons socials.

El conseller de Salut ha reiterat moltes vegades que aquesta taxa no serà mai una barrera d’accés a la medicació necessària.

El contingut que hi ha a continuació només es visible amb la subscripció anual. Si estàs subscrit, introdueix les teves dades d’accès aquí. Si no ho estàs, pots subscriure’t a elBaix.cat en el següent enllaç: Ets del Baix?

Deixa un comentari

© 2012 - elBaix.cat  |  Un projecte de Social Mirror i desenvolupat per Cabans

Tornar adalt