El Baix Llobregat es mulla per l’esclerosi múltiple

El Baix Llobregat es mulla per l’esclerosi múltiple

La Federació Catalana per l’Esclerosi Múltiple amb el suport dels Ajuntaments, realitza aquests actes de solidaritat a la comarca, durant tot el dia d’avui

Mulla’t per l’esclerosi múltiple és una acció de sensibilització social i de solidaritat amb les 6.000 persones que pateixen a Catalunya aquesta malaltia. Entre les 11 i les 14 hores, podeu contribuir-hi amb la vostra entrada a la piscina i mitjançant la compra dels diferents materials promocionals de la campanya (samarretes, tovalloles, bosses, etc.).

A més, a les 12, podeu participar en una acció simbòlica i sumar-vos a l’intent –coordinat entre les 620 piscines de Catalunya que participen a la campanya– de batre el rècord de persones que es tirin simultàniament a la piscina per una causa solidària.

La campanya Mulla’t per l’esclerosi múltiple es va iniciar l’any 1994 amb l’objectiu de recaptar fons, a partir de les aportacions solidàries de la ciutadania, per crear serveis per a les persones afectades per la malaltia i donar suport a la investigació mèdica. L’activitat consistirà en nedar la major quantitat de metres possibles al final de la qual es lliurarà un diploma amb el nom i els metres realitzats.

Enguany es vol batre el rècord de persones que es tiren simultàniament a la piscina per una causa solidària.

Sant Climent de Llobregat, Esplugues, Pallejà, Begues, El Prat i Sant Feliu de Llobregat es mullaran entre d’altres, per aquesta bona causa.

 

Deixa un comentari

© 2012 - elBaix.cat  |  Un projecte de Social Mirror i desenvolupat per Cabans

Tornar adalt