La Federació Catalana per l’Esclerosi Múltiple amb el suport dels Ajuntaments, realitza aquests actes de solidaritat a la comarca, durant tot el dia d’avui

Mulla’t per l’esclerosi múltiple és una acció de sensibilització social i de solidaritat amb les 6.000 persones que pateixen a Catalunya aquesta malaltia. Entre les 11 i les 14 hores, podeu contribuir-hi amb la vostra entrada a la piscina i mitjançant la compra dels diferents materials promocionals de la campanya (samarretes, tovalloles, bosses, etc.).

A més, a les 12, podeu participar en una acció simbòlica i sumar-vos a l’intent –coordinat entre les 620 piscines de Catalunya que participen a la campanya– de batre el rècord de persones que es tirin simultàniament a la piscina per una causa solidària.

La campanya Mulla’t per l’esclerosi múltiple es va iniciar l’any 1994 amb l’objectiu de recaptar fons, a partir de les aportacions solidàries de la ciutadania, per crear serveis per a les persones afectades per la malaltia i donar suport a la investigació mèdica. L’activitat consistirà en nedar la major quantitat de metres possibles al final de la qual es lliurarà un diploma amb el nom i els metres realitzats.

Enguany es vol batre el rècord de persones que es tiren simultàniament a la piscina per una causa solidària.

Sant Climent de Llobregat, Esplugues, Pallejà, Begues, El Prat i Sant Feliu de Llobregat es mullaran entre d’altres, per aquesta bona causa.

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here