L’Ajuntament de Castelldefels i el Patronat Municipal d’Esports han treballat per enllestir aquesta zona que estarà equipada per a la pràctica de diferents esports a la sorra

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]L[/dropcap]a platja de Castelldefels comptarà aquest estiu amb una zona multiesportiva on es podrà practicar diferents esports en la modalitat beach, és a dir, a la sorra. En aquest nou espai l’Ajuntament i el Patronat d’Esports han enllestit la instal·lació i delimitació de camps on es podrà jugar a futbol-platja, vòlei-platja o handbol-platja.

La zona s’inaugura aquest dijous, dins de la programació de les Festes del Mar, i entrarà en servei l’endemà, el divendres 13. La jornada integrarà activitats esportives durant tot el dia.

L’accés principal a aquesta zona serà una nova passarel·la a l’alçada del carrer 9, que coincidirà amb el nou canal abalisat a l’aigua, de 100 metres d’amplada, on es podrà practicar kitesurf durant els mesos d’estiu. Castelldefels és pionera en el foment d’aquesta disciplina a les comarques de Barcelona.

La zona de pràctica esportiva a la sorra, es troba entre les passarel·les dels carrers 9B i 10. Al costat d’aquest canal d’entrada i sortida de kiters, és on s’ubicarà aquest nucli de generació d’activitats esportives, que complementarà l’activitat de kitesurf. L’ús d’aquesta zona multiesportiva estarà regulat i hi tindran prioritat els esdeveniments programats, així com les activitats de les entitats.

 

Foto titular: web de ràdio Castelldefels

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here