Empreses i entitats de Viladecans convoquen la primera edició del Concurs d’Idees de Negoci “Vila Emprèn 2012”

Empreses i entitats de Viladecans convoquen la primera edició del Concurs d’Idees de Negoci “Vila Emprèn 2012”

Amb més de 10.000 euros en premis, el concurs pretén oferir un suport a l’emprenedoria

L’objectiu que persegueix “Vila Emprèn” i les empreses que hi participen, és el d’oferir suport a les persones emprenedores que inicien el seu camí i a les empreses per la consolidació dels seus projectes empresarials, amb la finalitat última de fomentar l’emprenedoria, promoure el desenvolupament econòmic a la zona i la creació d’ocupació.

El concurs, organitzat per adeQuat i amb la col·laboració i participació d’altres empreses i organitzacions publiques i privades del municipi, pretén fomentar l’emprenedoria i servir com acceleradora d’aquelles idees amb més potencial.

Els premis, valorats en més de 10.000€, seran atorgats per un jurat format per les empreses participants i on es valorarà entre altres : la originalitat, la grau d’innovació, la viabilitat tècnica i econòmica, el impacte social i capacitat per a la creació de llocs de treball.

La convocatòria esta oberta fins al 31 d’agost. Las bases del concurs, així com tota la informació necessària es pot consultar a la pàgina del concurs : vilaempren.blogspot.com.es

Deixa un comentari

© 2012 - elBaix.cat  |  Un projecte de Social Mirror i desenvolupat per Cabans

Tornar adalt