Les famílies amb menys recursos podran beneficiar-se de fins a un 65% de rebaixa

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]L[/dropcap]’Ajuntament d’Esplugues aplicarà un nou sistema de tarifació social per accedir a les escoles bressol municipals. Aquest sistema s’ha implantat en base als acords entre PSC i ICV-EUiA per a l’aprovació de les ordenances fiscals del 2012.

La tarifació s’aplicarà sobre el preu base acordat, que ascendeix a 114 euros, una de les taxes més baixes de l’àrea metropolitana de Barcelona. Aquest preu ha estat calculat tenint en compte la reducció de l’aportació econòmica de la Generalitat als centres, que ha estat del 55% en els dos darrers anys.

Podran acollir-se a aquesta ajuda les persones residents a Esplugues –amb una antiguitat mínima d’un any– i amb uns ingressos anuals per membre de la unitat familiar (una vegada deduït el lloguer) inferiors al 65% de l’IRSC (indicador de renda de suficiència de Catalunya).

En funció d’aquesta nova tarifació social, les famílies amb menys recursos podran estalviar-se, segons el seu nivell de renda, entre un 65 i un 25% de la quota mensual de 114 euros de les escoles bressol (que es reduiria a una quantitat que oscil·la entre els 40 i els 85,5 euros).

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here