La mobilització es convoca en protesta per la subcontractació de feines, que fins ara realitzava personal de la companyia aèria

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]E[/dropcap]ls treballadors i treballadores d’Iberia de l’aeroport del Prat han convocat sis jornades de vaga de 24 hores, concretament els divendres 27 de juliol i 3, 10, 17, 24 i 31 d’agost.

D’aquesta manera, la plantilla vol protestar contra els reiterats incompliments per part de la companyia aèria amb els compromisos adquirits amb els treballadors i treballadores, arran de les protestes de l’estiu del 2006 i denuncien que s’està iniciant la subcontractació de feines que fins ara realitzava personal d’Iberia.

El sindicat de la UGT a Iberia considera “inacceptable” que la plantilla hagi d’assumir aquest nou model de subcontractació per imposició

El sindicat també exigeix a l’empresa garanties dels seus llocs de treball. A més, UGT denuncia la “política d’opacitat” d’Iberia respecte a l’aeroport del Prat i lamenta que les decisions sobre el futur del personal de Barcelona es prenguin a Madrid i sense oferir cap tipus d’informació.

La plantilla de Cobega continúa mobilitzant-se

Segons va informar la Federació Agroalimentària de CCOO de Catalunya, davant la posició de la direcció de l’empresa Cobega, de dilatar les negociacions amb els representants dels treballadors i treballadores, “sense cap intenció d’arribar a un acord que garanteixi el seu poder adquisitiu”, el Comitè Intercentres va decidir convocar mobilitzacions en senyal de protesta per l’actitud de l’empresa, que es van iniciar el 5 de juliol i que s’han anat alternant entre les seus de l’empresa de Martorelles i d’Esplugues de Llobregat.

Ahir dimarts i avui dimecres 11 de juliol, a Esplugues de 8 a 9 hores.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here