El concurs està organitzat pel Consorci de Turisme del Baix Llobregat i hi han participat 153 obres

[dropcap color=”#336600″ font=”arial” fontsize=”40″]E[/dropcap]l concurs “Primavera fotogràfica del Baix Llobregat”, que té per objectiu  donar a conèixer els potencials turístics de la comarca, ja té guanyadors. Es tracta de la fotografia “Un diumenge al riu”, realitzada per José Reyes a Sant Boi de Llobregat.

El 2n premi ha estat per la instantània “Bicicletes creuant el riu”, realitzada per Elisa Galcerán al Prat de Llobregat. I el 3r premi per Xavi Cabo per la fotografia “Enclusa amb Mammatus…” feta a Gavà.

El jurat del concurs, format per professionals del fotoperiodisme de reconegut prestigi com David Feria i experts en fotografia com Lluís González, a més de Lourdes Borrell, Vicepresidenta del Consell Comarcal del Baix Llobregat, i d’altres membres de la institució, van valorar les imatges presentades tant des de la seva vessant tècnica, com per allò que expressaven.

La participació en l’edició d’enguany del concurs ha estat molt elevada, amb 153 obres presentades sobre diferents visions de paisatges naturals del riu i el Delta del Llobregat, de platges, de muntanya, emmarcant sortides i escapades en un extens resum del territori del Baix Llobregat.

L’acte de lliurament dels premis es portarà a terme el proper dimecres 18 de juliol a la tarda a l’Hotel d’Entitats de Sant Boi de Llobregat i, paral·lelament, es podrà visitar l’exposició organitzada amb una selecció de 30 obres participants en el concurs, que estarà exposada fins el 28 de setembre.

Primer premi:

Segon premi:

Tercer premi:

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here