Vallirana clou la Viatgeteca dedicada al Baix Llobregat

Vallirana clou la Viatgeteca dedicada al Baix Llobregat

Quan arriba el bon temps, el Casal de Joves de Vallirana prepara setmanes temàtiques destinades a diversos indrets d’interès turístic

La Viatgeteca presenta l’oferta turística, indrets a visitar, allotjaments, mapes, rutes, llocs d’interès, activitats, etc de diversos paratges. L’any passat es va destinar al turisme de platja i enguany s’ha concentrat en el Baix Llobregat, si bé el servei de Viatgeteca, obert tot l’any, ofereix informació sobre moltes més destinacions.

La Viatgeteca ha dedicat les darreres setmanes temàtiques a la comarca del Baix Llobregat. En concret aquesta setmana, dedicada a Vallirana, clou un total d’11 setmanes destinades a mostrar les possibilitats turístiques de diverses localitats de la comarca. Des del mes de maig i fins ara, els interessats han pogut conèixer l’oferta turística més propera amb relació a rutes, museus, patrimoni històric i artístic, així com a allotjaments i restauració.

Aquesta iniciativa del Casal de Joves de Vallirana ofereix informació per a totes aquelles persones que vulguin planificar un viatge i, en diferents èpoques de l’any, realitza monogràfics en forma de setmana temàtiques. Les properes, després de l’estiu, estaran dedicades a la Terra Ferma.

Les localitats que s’han donat a conèixer en aquest recorregut pel Baix Llobregat han estat: Castelldefels, Corbera de Llobregat, Cornellà de Llobregat, Esplugues, Molins de Rei, Sant Boi de Llobregat, Sant Feliu de Llobregat, Sant Joan Despí, Sant Just Desvern, i Vallirana.

Deixa un comentari

© 2012 - elBaix.cat  |  Un projecte de Social Mirror i desenvolupat per Cabans

Tornar adalt