Quan arriba el bon temps, el Casal de Joves de Vallirana prepara setmanes temàtiques destinades a diversos indrets d’interès turístic

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]L[/dropcap]a Viatgeteca presenta l’oferta turística, indrets a visitar, allotjaments, mapes, rutes, llocs d’interès, activitats, etc de diversos paratges. L’any passat es va destinar al turisme de platja i enguany s’ha concentrat en el Baix Llobregat, si bé el servei de Viatgeteca, obert tot l’any, ofereix informació sobre moltes més destinacions.

La Viatgeteca ha dedicat les darreres setmanes temàtiques a la comarca del Baix Llobregat. En concret aquesta setmana, dedicada a Vallirana, clou un total d’11 setmanes destinades a mostrar les possibilitats turístiques de diverses localitats de la comarca. Des del mes de maig i fins ara, els interessats han pogut conèixer l’oferta turística més propera amb relació a rutes, museus, patrimoni històric i artístic, així com a allotjaments i restauració.

Aquesta iniciativa del Casal de Joves de Vallirana ofereix informació per a totes aquelles persones que vulguin planificar un viatge i, en diferents èpoques de l’any, realitza monogràfics en forma de setmana temàtiques. Les properes, després de l’estiu, estaran dedicades a la Terra Ferma.

Les localitats que s’han donat a conèixer en aquest recorregut pel Baix Llobregat han estat: Castelldefels, Corbera de Llobregat, Cornellà de Llobregat, Esplugues, Molins de Rei, Sant Boi de Llobregat, Sant Feliu de Llobregat, Sant Joan Despí, Sant Just Desvern, i Vallirana.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here