S’estrenarà a mitjans de desembre al teatre de La Passió d’Olesa

[dropcap color=”#336600″ font=”arial” fontsize=”40″]L[/dropcap]’Escolania i Cor Jove d’Olesa fa mesos que assaja el musical “Els Miserables” amb l’objectiu d’estrenar-lo a mitjans de desembre al teatre de La Passió d’Olesa de Montserrat. Des que va finalitzar el període escolar, els cantaires han aprofitat per assajar amb més intensitat per tal d’aconseguir que el famós musical basat en la novel·la de Víctor Hugo faci història a Olesa, alhora que serveixi per commemorar el desè aniversari de l’Escolania i Cor Jove d’Olesa.

L’espectacle està dirigit en la seva part musical pel director de l’Escolania, Eduard Vila, i en l’apartat escenogràfic pels integrants de la companyia La Farsa, Oriol Garrido i Esther Baró. El traductor de les lletres al català i l’adaptació musical de les mateixes ha anat a càrrec de dos dels actors-cantaires del musical: Pol Tallon i Xavier Gil, respectivament.

“La idea va partir dels propis cantaires, que van proposar a la Junta poder fer aquest musical per commemorar el desè aniversari. I la Junta hi va donar total suport, sobretot perquè també hi havia l’objectiu d’implicar altres entitats del municipi, com ara La Passió o l’Esbart”, explica Mercè Batet, presidenta de l’entitat, en declaracions a Olesa Ràdio.

Per fer possible un musical amb molts personatges i escenaris, l’Escolania i Cor Jove ha comptat amb la col·laboració de la Passió d’Olesa, que els cedeix vestuari i escenografia del seu fons, i de la UEC.

L’espectacle es presentarà a l’escenari del teatre de La Passió d’Olesa, en el marc del 25è aniversari del teatre, el cap de setmana del 15 i 16 de desembre.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here