Demà comença la Festa Major de Martorell

Des de dimarts 14 fins dijous 16 d’agost es podrà gaudir d’activitats de tot tipus

Demà a la tarda la 11a Artesanàlia, aquest cop dedicada als barrets, marcarà l’inici de la Festa Major de Martorell. Durant tota la tarda hi haurà tallers per a infants i es mostraran oficis artesans en viu a la Plaça de la Vila.

A les 19.30h serà el torn del Pregó, a càrrec de l’actor Edu Soto, seguit de la Miolada i de la tronada de Festa Major.

La nit serà llarga i moguda amb el Brellogat a les places, el ball de l’Orquestra Maravella i la VillarFesta al carrer Josep Vilar des de les 22h fins a les 5.30h de la matinada.

El dimecres 15 serà el torn del Cercafoc i de la Ballada de sardanes i de la Plantada de totes les figures festives de Martorell, la Carpafera, els Diables, els Gegants, els Capgrossos, acompanyats del grup Artristras i dels seus convidats, els Falcons de Vallbona d’Anoia, l’Àguila Murtrassa i el Mussol de Gavà.

La tarda serà el moment per als músics de Martorell, que actuaran al carrer de Josep Vilar des de les 19h fins a les 22h, quan començarà la VillarFesta, amb curmetratges, cinema a la fresca i monòlegs. El bon ritme continuarà fins la matinada amb el Barret Fest i les actuacions de diferents DJs.

El dijous 16 d’agost el Superfestival Infantil, per la tarda, i el concert d’Els Amics de Les Arts, a la nit, seran els encarregats de cloure la Festa Major d’enguany a Martorell.

Es pot consultar el programa complet de la Festa Major al web de l’Ajuntament de Martorell.

Deixa un comentari

© 2012 - elBaix.cat  |  Un projecte de Social Mirror i desenvolupat per Cabans

Tornar adalt