El passat dissabte 11 d’agost fou el darrer en què l’ambulatori abrerenc estigué obert

[dropcap color=”#336600″ font=”arial” fontsize=”40″]D[/dropcap]es d’avui el Centre d’Atenció Primària d’Abrera estarà obert de dilluns a divendres de vuit del matí a nou del vespre. Això implica que deixarà de donar  servei els dissabtes.

En un comunicat, l’Ajuntament d’Abrera s’ha posicionat totalment en contra de la decisió de la Generalitat de Catalunya de tancar l’Ambulatori els dissabtes.

“Aquesta mesura, presa de manera unilateral per part del Departament de Salut, se suma a la reducció d’horari d’atenció setmanal i al tancament dels diumenges i afecta greument la qualitat de l’atenció sanitària al nostre poble”, afirma el comunicat emès per l’Ajuntament.

El consistori ha reforçat el seu rebuig afirmant que el tancament del CAP els dissabtes no compta amb la seva aprovació.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here