L’Ajuntament de Palleja aposta per l’ensenyament públic

L’Ajuntament de Palleja aposta per l’ensenyament públic

El consistori incrementarà les aportacions a les escoles bressol i subvencionarà part de la despesa de llibres escolars

L‘Ajuntament de Pallejà ha acordat continuar recolzant l’ensenyament públic al municipi durant el proper curs tot i les dificultats pressupostàries.

Així, el consistori compensarà la pèrdua d’una part significativa de les subvencions rebudes per la Generalitat destinades a les escoles bressol, que ha passat dels 1.800 € per any i alumne de cursos anteriors als 875 € que oferirà el curs 2012/2013.

La compensació establerta pel consistori de Pallejà serà de 525 € més per alumne i any dels que ja aportava. Gràcies a aquesta intervenció els pares i mares només hauran d’assumir un increment del 19% respecte a les quotes del curs passat.

D’altra banda, també es realitzarà una important inversió per subvencionar la compra de llibres de text per a les escoles públiques. En concret, per al curs que s’iniciarà aquest setembre el consistori aportarà un total de 50.000 €.

Els ajuts es tramitaran a través de les diferents AMPA dels centres públics per tal que l’ajut repercuteixi directament en la compra d’aquest material escolar. 

Deixa un comentari

© 2018 - elBaix.cat 

Tornar adalt