La Festa Major de Sant Andreu de la Barca se celebrarà del 31 d’agost al 3 de setembre

[dropcap color=”#336600″ font=”arial” fontsize=”40″]E[/dropcap]l cartell de Festa Major d’enguany de Sant Andreu de la Barca aposta per una imatge moderna i atrevida, utilitzant un telèfon intel·ligent o smartphone com a reclam per a la participació en les diferents activitats.

El cartell persegueix captar l’atenció del públic més jove i dels usuaris i usuàries de xarxes socials i d’aplicacions a através d’aquest tipsu de dispositius.

D’altra banda, i tot que encara falten un parell de setmanes per la Festa Major, ja s’han començat a desvetllar algunes de les actuacions musicals més rellevants, com el concert de Merche el dissabte 1 de setembre a la nit.

Altres propostes musicals seran les actuacions dels grups guanyadors del concurs MusicAndreu, amb un concert jove protagonitzat per Chacho Muchacho i Snap in the Bath, i la participació d’ un dels grups revelació del panorama musical actual, Bongo Botrako, que presentarà a Sant Andreu el seu primer disc “Todos los días sale el sol”, una barreja de rumba, reggae, ska i punk.

Els més nostàlgics també tindran el seu espai musical en la Festa Major, ja que el diumenge 2 de setembre a la nit el veterà Llorenç Santamaria oferirà un repertori amb els seus grans èxits i cançons del seu nou disc.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here