Aturem Eurovegas reestructura el concert de dissabte, que finalment es farà al Prat

El concert en defensa del Delta del Llobregat i contra el projecte d’Eurovegas es reformula després que alguns dels artistes convidats, hagin abandonat la cita inesperadament

Finalment, i segons ha informat la Plataforma Aturem Eurovegas mitjançant una xarxa social, el concert previst per dissabte patirà modificacions substancials, a causa de la renúncia inesperada d’alguns artistes a actuar-hi.

La nova proposta és realitzar un “acte en defensa del Delta del Llobregat  i en solidaritat amb EurovegasNo, que inclourà accions reivindicatives al Delta -una d’elles, una marxa des de Cornellà fins al Prat-  i la celebració posterior d’un concert en aquesta última ciutat, a la que es traslladarà la part més lúdica de la jornada.

Avui s’espera que la Plataforma Aturem Eurovegas informi més detalladament del programa definitiu de l’acte.

Deixa un comentari

© 2018 - elBaix.cat 

Tornar adalt