El concert en defensa del Delta del Llobregat i contra el projecte d’Eurovegas es reformula després que alguns dels artistes convidats, hagin abandonat la cita inesperadament

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]F[/dropcap]inalment, i segons ha informat la Plataforma Aturem Eurovegas mitjançant una xarxa social, el concert previst per dissabte patirà modificacions substancials, a causa de la renúncia inesperada d’alguns artistes a actuar-hi.

La nova proposta és realitzar un “acte en defensa del Delta del Llobregat  i en solidaritat amb EurovegasNo, que inclourà accions reivindicatives al Delta -una d’elles, una marxa des de Cornellà fins al Prat-  i la celebració posterior d’un concert en aquesta última ciutat, a la que es traslladarà la part més lúdica de la jornada.

Avui s’espera que la Plataforma Aturem Eurovegas informi més detalladament del programa definitiu de l’acte.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here