Aquesta festa que aposta per a mobilitat sostenible i que cada any aplega famílies senceres, arriba enguany a la seva 14a edició

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]L[/dropcap]a 14a Festa de la Bicicleta que organitza l’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca, s’iniciarà aquest diumenge a les 11 hores, des de l’avinguda de la Constitució, a l’esplanada del mercat setmanal.

L’activitat és un circuit urbà pensat perquè tothom pugui participar-hi i gaudir al màxim de la ciutat sobre rodes, a més de fer una aposta decidida per la sostenibilitat.

Les inscripcions a la Festa de la Bicicleta es poden fer per internet, concretament a través del formulari que trobareu a la pàgina web del Patronat Municipal d’Esports (esports.sabarca.cat) fins a les 20 hores d’avui. El termini també finalitza avui per a les inscripcions directes, que es poden realitzar al Complex Esportiu L’11.

La recollida de dorsals es podrà fer a la recepció de complex L’11, fins el 6 d’octubre.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here