La Barcelona Big Latin Band actua a Sant Feliu de Llobregat el divendres 12 d’octubre en una actuació programada per ContraBaix

[dropcap color=”#336600″ font=”arial” fontsize=”40″]L[/dropcap]a setmana vinent, el divendres 12 d’octubre a les 21.30h, ContraBaix ha preparat un concert especial a l’Ateneu de Fant Feliu de Llobregat en el marc de la Festa de Tardor de la ciutat.

La Barcelona Big Latin Band, formada per alguns dels millors solistes del Jazz i del Latin del nostre país, arriba al Baix Llobregat per fer gaudir amb una nit musical calenta amb mambo, descarga i efervescència llatina en estat pur.

La Barcelona Big Latin Band presentarà el seu nou projecte: una revisió en clau de bigband d’alguns dels grans temes que van acompanyar la vida d’un dels més grans músics cubans de tots els temps: Israel López Cachao.

Músic i compositor cubà, considerat el creador del mambo, Cachao va ser un dels principals representants de la fusió de la música popular cubana i el jazz. Després de marxar de Cuba el 1962 i continuar la seva carrera a New York, Las Vegas i Miami, l’actor Andy García el va rescatar de l’oblit i va rellançar la seva carrera en la dècada dels 90 amb la realització d’un documental i l’enregistrament d’un disc doble que li va valer un premi Grammy.

Creador i buscador incansable de noves tendències, Cachao va començar un nou camí musical que que va derivar cap el jazz i els ritmes africans. D’aquesta fusió i de les sessions nocturnes que feia amb músics cubans en un estudi on va fer nombrosos enregistraments, van sortir les conegudes “descargas”, improvisacions on es fusionaven el “son” cubà amb la música negra.

Concert, sopar i mojito!

A més de gaudir del concert, s’ofereix també la possibilitat de comprar una entrada combinada amb la degustació d’un mojito i/o d’un sopar a la mateixa sala del concert. El preu de l’entrada anticipada per al concert amb mojito és de 17€ i  de 25€ si també inclou el sopar. A taquilla, el mateix dia del concert, els preus seran de 20€ i 30€ respectivament.

Aquells que no estiguin interessats en la degustació del mojito, poden comprar la seva entrada anticipada per 12€ o per 15€ en taquilla. Els “Amics de ContraBaix” disposen d’un descompte d’1€ i l’entrada els hi surt per 11€.

Les entrades anticipades es poden adquirir en el web de ContraBaix.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here