L’Ajuntament de Cornellà i la Cambra de Comerç treballen conjuntament per afavorir les exportacions de les empreses locals i dinamitzar l’economia de la ciutat

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]E[/dropcap]l conveni promou la posada en marxa de serveis d’internacionalització i de noves oportunitats de negoci per al teixit econòmic local i estableix un programa de formació continuada per a empresaris en comunicació comercial, gestió estratègica i millora de vendes.

A través de l’empresa municipal Procornellà, l’Ajuntament de Cornellà i la delegació de la Cambra de Comerç al Baix Llobregat, han signat un conveni  de col·laboració per a compartir recursos i assolir la màxima eficiència en l’impuls de l’activitat econòmica de les empreses locals. Amb aquesta col·laboració, Procornellà amplia les seves prestacions i ofereix l’experiència de la Cambra a la ciutat, de manera que es converteix en un referent com a Centre d’Empreses del Baix Llobregat.

L’acord contempla, de manera prioritària, el suport a la internacionalització de les empreses locals, mitjançant un servei d’iniciació a l’exportació, d’obertura a nous mercats i d’accés a noves oportunitats de negoci. La sortida a l’exterior es converteix així en un motor de dinamització de la economia de la zona. Mitjançant aquesta aliança, la delegació de la Cambra al Baix Llobregat també estableix un programa de formació continuada que respon a les necessitats i les preocupacions dels empresaris.

Tant el  cursos, com els tallers i els seminaris, a més dels orientats al mercat internacional, tenen altres que pivoten sobre tres eixos: la comunicació comercial i els mecanismes per tancar un tracte amb èxit; la gestió estratègica, per tal de millorar la competitivitat de l’empresa; i l’augment de les vendes, amb “inputs” com l’associació amb altres empreses i l’orientació que donin els informes monogràfics i sobre la conjuntura econòmica que elabori la Cambra. La formació es realitzarà a la seu de Procornellà.

Sergi Fernández Mesa, Tinent d’Alcalde i Regidor Delegat de l’àrea d’Economia i Interior, i Carles Guilera, president del Consell de la Delegació de la Cambra al Baix Llobregat, s’han mostrat molt satisfets per aquest acord que posa a l’abast del teixit econòmic local totes les eines disponibles per a generar oportunitats, revitalitzar les empreses locals i, en definitiva, crear llocs de treball a la ciutat.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here