A més d’aquest viatge de presentació conegut com a famtrip, que arriba a la seva 5ª edició, el Consorci presentarà la 3a edició de la Guia Professional de Reunions

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]E[/dropcap]l proper dimecres 17 d’octubre el Consorci de Turisme del Baix Llobregat portarà a terme el 5è famtrip (viatge de familiarització) adreçat a empreses de la província de Barcelona amb l’objectiu de que coneguin l’oferta del Baix Llobregat i de que comptin en les seves pròximes reunions de negoci amb aquesta comarca.

A fi de realitzar una ruta de nord a sud, la primera parada del recorregut tindrà lloc a les 9.15 h a la Masia Can Julià de Sant Esteve Sesrovires, una casa pairal del s.XV que no deixarà indiferent a ningú. Acte seguit es visitaran la Bodega Masia Bach del mateix municipi, Can Cuyàs Golf & Pàdel a Sant Feliu de Llobregat, Citilab de Cornellà de Llobregat, l’Acadèmia Sànchez Casal del Prat de Llobregat, on se’ls convidarà a dinar i es presentarà una interessant activitat de la mà de Top Way Rutes de Begues, l’hotel Renaissance Barcelona Airport del Prat, el Palau de Congressos Gran Hotel Don Jaime a Castelldefels i l’hotel AC Gavà mar.

Tanmateix, es realitzarà una presentació audiovisual de la resta d’espais i serveis que ofereix la comarca, donant així a conèixer l’àmplia varietat d’opcions existents al territori i els nous espais adherits a la guia professional de reunions.

Presentació de la 3a edició de la Guia Professional de Reunions del Baix Llobregat, la Meeting Planner Guide

La presentació de la 3a edició de la Guia tindrà lloc al mateix hotel, just després de la finalització del famtrip. Amb una nova imatge de la publicació i amb noves empreses adherides a aquesta guia, la presentació tindrà lloc a les 19 hores i anirà a càrrec del Sr. Joaquim Balsera, President del Consell Comarcal i del Consorci de Turisme del Baix Llobregat.  Totes les persones assistents seran convidades a un cocktail, gentilesa de l’hotel, es lliurarà un exemplar de la guia i finalitzarà la vetllada amb una activitat amb factor sorpresa, organitzada per High Fidelity Collective.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here