Segons publica l’Observatori Comarcal del Baix Llobregat (OC-BL), aquests han afectat a més de 4.300 persones a la comarca

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]A[/dropcap] l’Informe Trimestral de Conjuntura Laboral que publica l’OC-BL, la població assalariada al Baix Llobregat disminueix en 4.525 persones i la població del règim autònom augmenta en 45. A més, es comptabilitzen 4 centres de cotització més a la Seguretat Social.

Així, mentre la població assalariada, l’autònoma i els comptes de cotització augmenten en el conjunt de Catalunya, en l’àmbit territorial metropolità la població ocupada disminueix.

Pel que fa a l’atur, aquest disminueix respecte el registrat al trimestre anterior.  El 17,6% de l’atur registrat el formen persones estrangeres, i en aquest col·lectiu també disminueix l’atur registrat, segons indica aquest estudi. A més, augmenta en un 5,5% la contractació registrada a la comarca respecte el trimestre anterior.

Durant aquest segon trimestre de 2012 el Departament d’Empresa i Ocupació encara no ha publicat les dades de regulació d’ocupació i per això l’estudi ofereix les del primer trimestre de 2012.

Durant el primer trimestre de 2012 es van registrar 239 expedients de regulació que van afectar a 4.303 persones. L’activitat econòmica més afectada va ser la fabricació de vehicles de motor, remolcs i semiremolcs, amb 10 expedients de regulació autoritzats que van afectar a 576 persones.

Font: Informe Trimestral de Conjuntura Laboral de l’Observatori Comarcal del Baix Llobregat

Per a més informació seguiu aquest enllaç a la web de l’Observatori

 

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here