És una iniciativa de l’Ajuntament del municipi que vol fomentar la reutilització i evitar que objectes en bon estat esdevinguin residus

[dropcap color=”#336600″ font=”arial” fontsize=”40″]E[/dropcap]l Mercat de Segona Mà de Sant Esteve Sesrovires es portarà a terme el diumenge 28 d’octubre i el termini per sol·licitar una parada per vendre-hi objectes està obert fins el 19 d’octubre.

Des que es van obrir les inscripcions, a finals de setembre, el nombre de sol·licituds per participar-hi ja ha superat el centenar. D’aquestes, ja s’han assignat 73 parades o taules, que corresponen a les persones que han formalitzat el pagament.

Aquest bon ritme d’inscripcions i el creixent interès que suscita, confirma que aquest Mercat de Segona Mà s’està consolidant edició rere edició.

El Mercat de Segona Mà té com a objectiu fomentar la reutilització i evitar d’aquesta forma que molts objectes en bon estat acabin esdevenint residus. Des de l’organització recorden que no es poden vendre aliments, animals ni articles que no siguin de segona mà.

Les parades estaran instal·lades pels carrers de l’illa de vianants del municipi: Dr. Pau Costas, Sant Joan i plaça Xic Mateu. L’horari de funcionament del Mercat serà de les 10.00 del matí a les 14.00 hores de la tarda, del diumenge dia 28 d’octubre.

El termini d’inscripcions finalitzarà el divendres 19 d’octubre o una vegada s’atorguin totes les parades disponibles. Les inscripcions es poden formalitzar online, a través del web del mercatroc (http://mercatroc.sesrovires.cat), o presencialment al SIAC, el Servei d’Informació i Atenció Ciutadana.

Cada sol·licitant pot demanar o portar un màxim de dues taules i dues cadires i el cost per instal:lació de taula és de 6 euros per cadascuna.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here