Creu Roja anuncia la recollida de més de 60.000 joguines en un acte a Cornellà

Creu Roja anuncia la recollida de més de 60.000 joguines en un acte a Cornellà

Aquestes joguines es destinaran a que els nens i nenes en risc d’exclusió no es quedin sense Reis. L’acte ha comptat amb la presència de la consellera de Benestar i Familia, Neus Munté, que ha agraït la tasca de les persones voluntàries

Creu Roja Joventut ha recollit un total de 60.220 joguines perquè els nens en risc d’exclusió no es quedin sense Reis aquesta nit. La campanya compleix enguany 20 anys i ha superat les expectatives inicials, que situaven l’objectiu en 45.000 joguines.

Gràcies a la tasca de 1.425 persones voluntàries de 309 municipis catalans i de les donacions de particulars i empreses, 21.832 nens i nenes en situació difícil podran tenir regal aquesta nit. Aquesta xifra és ja més del doble que fa quatre anys.

En el seu primer acte com a consellera, la titular de Benestar i Família, Neus Munté, ha agraït la tasca del voluntariat i de la Creu Roja i ha situat la protecció de la infància com una prioritat de la seva gestió.

Deixa un comentari

© 2012 - elBaix.cat  |  Un projecte de Social Mirror i desenvolupat per Cabans

Tornar adalt