Aquestes joguines es destinaran a que els nens i nenes en risc d’exclusió no es quedin sense Reis. L’acte ha comptat amb la presència de la consellera de Benestar i Familia, Neus Munté, que ha agraït la tasca de les persones voluntàries

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]C[/dropcap]reu Roja Joventut ha recollit un total de 60.220 joguines perquè els nens en risc d’exclusió no es quedin sense Reis aquesta nit. La campanya compleix enguany 20 anys i ha superat les expectatives inicials, que situaven l’objectiu en 45.000 joguines.

Gràcies a la tasca de 1.425 persones voluntàries de 309 municipis catalans i de les donacions de particulars i empreses, 21.832 nens i nenes en situació difícil podran tenir regal aquesta nit. Aquesta xifra és ja més del doble que fa quatre anys.

En el seu primer acte com a consellera, la titular de Benestar i Família, Neus Munté, ha agraït la tasca del voluntariat i de la Creu Roja i ha situat la protecció de la infància com una prioritat de la seva gestió.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here