“El Delta del Llobregat, tan fascinant com desconegut” es pot visitar fins l’11 de gener a la seu de l’Associació Salut i Agroecologia

[dropcap color=”#336600″ font=”arial” fontsize=”40″]L[/dropcap]a Plataforma SOS Delta del Llobregat ha creat una exposició fotogràfica per donar a coneixer els valors naturals, agrícoles i patrimonials i les amenaçes i el potencial Del Delta del Llobregat, que malgrat ser molt proper geogràficament, moltes persones encara no coneixen.

L’exposició, sota el títol “El Delta del Llobregat, tan fascinant com desconegut”, consta de tres parts: “El Delta a vista d’ocell”, “Gent del fang i del ciment” i “Alternatives de futur”.

La primera fase de l’exposició conté informació sobre els canvis que es produeixen al Delta, els aiguamolls, el bosc de ribera, el litoral, la pineda, l’agrosistema, les rutes migratòries dels ocells, el parc natural, l’aqüífer i el patrimoni arquitectònic i cultural del Delta del Llobregat.

La segona fase de l’exposició, que es pot veure per primera cop a la seu de l’Associació Salut i Agroecologia, tracta sobre la transformació del delta des del punt de vista històric, les grans infraestructures, el cas Eurovegas i la lluita de “la gent del fang contra la gent del ciment”.

Actualment la plataforma SOS Delta del Llobregat està treballant en el desenvolupament de la tercera part de l’exposició, que fins l’11 de gener es pot visitar al C/Emili Roca, 52 (baix) de Barcelona en horari d’11 a 13 hores al matí i de 16 a 20 hores a la tarda.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here