Avui se sortegen els 12.000 € de la campanya de comerç de Sant Feliu de Llobregat

Avui se sortegen els 12.000 € de la campanya de comerç de Sant Feliu de Llobregat

A les 13.30 h, es farà el sorteig dels 12.000 € en premis de la campanya de Nadal del comerç local al saló de sessions de l’Ajuntament d’aquesta vila baixllobregatina. Es tracta d’un acte públic i obert a tota la ciutadania

La campanya, que es va iniciar el passat 5 de desembre sota el títol “Aquest Nadal compra a casa, sortiràs guanyant!” està impulsada pel Consorci de Comerç. La campanya preveu el lliurament d’un premi de 6.000 € i 24 premis de 250 €.

La persona guanyadora dels 6.000 € haurà de gastar els diners en un sol dia als establiments adherits a la campanya. Els premis de 250 € es repartiran entre 24 persones que hauran de gastar els diners durant un mes específic al llarg de l’any 2013.

Els números guanyadors del sorteig s’exposaran a totes les botigues participants en la campanya, així com als taulers d’anuncis i als webs del Consorci de Comerç i de l’Ajuntament. Les persones que tinguin els números guanyadors hauran de contactar amb l’Ajuntament i presentar la butlleta amb el número premiat abans del divendres 18 de gener de 2012, a les 20 h.

Els comerços associats a la campanya han lliurat prop de 200.000 participacions del sorteig entre la clientela, en forma de calendari de butxaca durant les festes nadalenques.

Deixa un comentari

© 2012 - elBaix.cat  |  Un projecte de Social Mirror i desenvolupat per Cabans

Tornar adalt