A les 13.30 h, es farà el sorteig dels 12.000 € en premis de la campanya de Nadal del comerç local al saló de sessions de l’Ajuntament d’aquesta vila baixllobregatina. Es tracta d’un acte públic i obert a tota la ciutadania

[dropcap color=”#336600″ font=”arial”]L[/dropcap]a campanya, que es va iniciar el passat 5 de desembre sota el títol “Aquest Nadal compra a casa, sortiràs guanyant!” està impulsada pel Consorci de Comerç. La campanya preveu el lliurament d’un premi de 6.000 € i 24 premis de 250 €.

La persona guanyadora dels 6.000 € haurà de gastar els diners en un sol dia als establiments adherits a la campanya. Els premis de 250 € es repartiran entre 24 persones que hauran de gastar els diners durant un mes específic al llarg de l’any 2013.

Els números guanyadors del sorteig s’exposaran a totes les botigues participants en la campanya, així com als taulers d’anuncis i als webs del Consorci de Comerç i de l’Ajuntament. Les persones que tinguin els números guanyadors hauran de contactar amb l’Ajuntament i presentar la butlleta amb el número premiat abans del divendres 18 de gener de 2012, a les 20 h.

Els comerços associats a la campanya han lliurat prop de 200.000 participacions del sorteig entre la clientela, en forma de calendari de butxaca durant les festes nadalenques.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here